Projecten

gezond & vitaal congresorganisatie advies & onderzoek
met energie aan de slag
black-dots

Soms blijven klussen liggen op het werk doordat belangrijke spelers teveel opgaan in hun dagelijkse werk. Het schrijven van een nota, het oplossen van een vraagstuk of het werken aan nieuw product, komt er even niet van. Wij brengen de belangrijke spelers bij elkaar in een mooie en sportieve omgeving. Samen met energie aan de slag. We werken hard en krijgen energie door niet alleen hard te werken maar ook met elkaar te sporten, te bewegen, te eten en rust te nemen op de juiste momenten. De juiste balans tussen werk, bewegen en ontspanning.

Voor de gemeente Amsterdam verzorgden we zo een tweedaagse bijeenkomst en leverden we met elkaar een conceptbeleidsnota op waar de opdrachtgever mee verder kon.

creative
verkenning congres La League Talks
black-dots
plan-logo-tagline-online-rgb

In opdracht van Plan Nederland hebben we de financiële en organisatorische haalbaarheid van een congres op CEO-niveau onderzocht. Tijdens een groot meidenvoetbal-publieksevenement in het Olympisch Stadion van Amsterdam volgen CEO’s een programma met internationale topsprekers.

Het congres is onderdeel van een geweldige dag voor de CEO en zijn of haar gezinsleden. Entertainment, topvoetbal, ontmoeting met helden en inhoudelijke verdieping staan centraal. Doel is om via het platform vrouwenvoetbal commitment van nieuwe bedrijven te verwerven voor de boodschap van Plan Nederland: “Girls First”.

vluchtelingen en sport in beeld
black-dots

We maakten een aantal filmpjes die laten zien hoe vluchtelingen en nieuwkomers via sport kunnen integreren in de maatschappij. Dit resulteerde in zes korte portretten van krachtige persoonlijkheden en een compilatie. Zowel vluchtelingen als sportaanbieders raken erdoor geïnspireerd. Marco leidde dit project en werkte samen met de gemeente Amsterdam, NOC*NSF, IOC, Vluchtelingenwerk Nederland en VJ Movement.

evenementen verhogen sportdeelname
black-dots
sportbeleid

Op de kalenders van de wandelbond en de fietsers- en atletiekunie staan meer dan 7000 jaarlijkse evenementen. Miljoenen mensen schrijven zich in en sporten wekelijks om zich voor te bereiden op het gekozen evenement. Wij verkenden met een aantal sportbonden, kennisinstellingen, organisatoren en overheidspartijen de haalbaarheid van een programma, dat moet gaan zorgen voor meer kennisuitwisseling, hogere deelnamecijfers, betere service, veilige, snelle en meer eenduidige vergunningverlening en nog meer sport- en organisatieplezier. Resultaat is de opname in de Sportagenda 2017+ en in het jaarplan van NOC*NSF.

logo

contact@bureaumdj.nl
06 2180 1899

Contact Us

We zijn er nu even niet, maar je kan ons altijd een e-mail sturen!

Not readable? Change text. captcha txt