Nieuws & Projecten

Formateur | Congresorganisatie |  Advies & Onderzoek

Met energie aan de slag

Soms blijven klussen liggen op het werk doordat belangrijke spelers teveel opgaan in hun dagelijkse werk. Het schrijven van een nota, het oplossen van een vraagstuk of het werken aan nieuw [...]

vluchtelingen en sport in beeld
black-dots

We maakten een aantal filmpjes die laten zien hoe vluchtelingen en nieuwkomers via sport kunnen integreren in de maatschappij. Dit resulteerde in zes korte portretten van krachtige persoonlijkheden en een compilatie. Zowel vluchtelingen als sportaanbieders raken erdoor geïnspireerd. Marco leidde dit project en werkte samen met de gemeente Amsterdam, NOC*NSF, IOC, Vluchtelingenwerk Nederland en VJ Movement.

evenementen verhogen sportdeelname
black-dots
sportbeleid

Op de kalenders van de wandelbond en de fietsers- en atletiekunie staan meer dan 7000 jaarlijkse evenementen. Miljoenen mensen schrijven zich in en sporten wekelijks om zich voor te bereiden op het gekozen evenement. Wij verkenden met een aantal sportbonden, kennisinstellingen, organisatoren en overheidspartijen de haalbaarheid van een programma, dat moet gaan zorgen voor meer kennisuitwisseling, hogere deelnamecijfers, betere service, veilige, snelle en meer eenduidige vergunningverlening en nog meer sport- en organisatieplezier. Resultaat is de opname in de Sportagenda 2017+ en in het jaarplan van NOC*NSF.

logo

contact@bureaumdj.nl
06 2180 1899

Contact Us

We zijn er nu even niet, maar je kan ons altijd een e-mail sturen!

Not readable? Change text. captcha txt