Het sportakkoord van Uithoorn is gesloten!

Op vrijdag 20 maart werd het sportakkoord van Uithoorn gesloten. De feestelijke slotbijeenkomst  moest helaas worden afgeblazen vanwege de Corona-crisis en daarom is het akkoord in sobere vorm ondertekend. Via www.sportakkoord.online/uithoorn hebben 51 organisaties zich partner van het akkoord verklaard. Akkoord, persbericht en werkdocument zijn daar te bekijken. Namens hen tekende kopgroeplid Wim Verlaan in digitale aanwezigheid van wethouder Sport Jan Hazen het akkoord. 

uithoorn_logo

Ben je ook geïnteresseerd in de begeleiding naar een akkoord? Deze methode werkt!
Als procesbegeleider en formateur van lokale (sport)akkoorden heb ik in samenwerking met Pridea en Paul van Elk infographicdesign een proces op maat ontwikkeld.  De combinatie van de instelling van een kopgroep, bijeenkomsten en werkgroepen, met het gebruik van een app en veel aandacht voor beeldtaal is uniek. Het zorgt voor optimale samenwerking en een concreet en vooral in een breed gedragen akkoord met gemiddeld 2x zoveel verbonden partijen.

het-proces

Kan je ook wat hulp gebruiken met bijvoorbeeld een sportakkoord?
Neem dan snel contact op met Marco Kooiman

Werk jij bij een gemeente en spreekt dit proces je aan? Wil je ook een lokaal akkoord met echte betrokkenheid en inbreng van zoveel mogelijk maatschappelijke partners? De traditionele inloopavond vervangen door een bruisende, actiegerichte workshop? Neem dan contact met ons op via marco@bureaumdj.nl. Wij helpen jullie graag om ideeën en beleid naar concrete resultaten te brengen.

  • We hebben veel meer bereikt in één avond dan ik op voorhand verwacht had  

  • Super belangrijk dat we de komende weken met elkaar op het platform kunnen blijven samenwerken

  • Goed dat deelnemers zelf invulling kunnen bepalen en daarmee aan de slag gaan en niet hun handje ophouden voor een zak geld

  • Ik wist eigenlijk helemaal niet zo goed wat de andere sportverenigingen allemaal al deden

  • Albrandswaard is op de goede weg om de gemeenschappelijke kennis en het enthousiasme​ om te zetten in concrete resultaten

logo

contact@bureaumdj.nl
06 2180 1899

Contact Us

We zijn er nu even niet, maar je kan ons altijd een e-mail sturen!

Not readable? Change text. captcha txt