Wat doen we

gezond & vitaal congresorganisatie advies & onderzoek
wat doen we
black-dots

Wij zien sport als hét middel om uiteenlopende doelgroepen te inspireren, te verbinden en te activeren. De kracht van sport en evenementen zit ‘m in ontmoeten, doen en samenwerken, in gezondheid en een actieve leefstijl, in plezier en prestaties leveren.

Wij begeleiden je naar een lokaal (sport)akkoord

white-dots

Als formateur zijn wij onafhankelijk procesbegeleider van een breed gedragen akkoord, waarmee alle ondertekenende partijen direct aan de slag kunnen. We betrekken niet alleen alle verenigingen en andere sportaanbieders, maar ook stakeholders zoals de eerstelijnszorg, onderwijs, ondernemers, gemeente en geïnteresseerde inwoners.

Onze zelfontworpen en inmiddels beproefde methode richt zich op breed draagvlak, energie bij de betrokkenen en op concrete resultaten. We leggen de nadruk op krachtige visuele ondersteuning in plaats van tekst. En we gebruiken graag digitale hulpmiddelen om zoveel mogelijk ideeën te verzamelen en te realiseren. Iedereen kan zo op de tijd en plek die het best uitkomt een bijdrage leveren. Nauwe samenwerking met onze respectievelijke partners infographicdesigner Paul van Elk en Michiel Dietvorst van ideeënplatform XiBE zorgt voor het beste lokale akkoord.

Wat doen we
Wij zijn goed in het organiseren van sportcongressen
black-dots
Wat doen we

Bureau MDJ wil verbinden. Eén van de manieren waarop dat goed kan is met behulp van een congres bij een sportevenement. Ons bureau organiseert grote en kleine congresssen en seminars onder de noemer Sportief Verbinden. Vooral de combinatie van het ontmoeten van veel (nieuwe) mensen, een flitsend hoofdprogramma en veel ruimte voor inhoudelijke verdieping tijdens inspiratiesessies zorgen voor geslaagde en gewaardeerde dagen. Er ontstaat bij deze congressen veel nieuwe energie. Daarmee is het een zeer waardevol sportplatform.

Bij ons kan je terecht voor advies en onderzoek op het gebied van sport

white-dots

Bureau MDJ kan helpen om een nieuwe en moderne sportnota te maken, die uitgaat van de (potentiële) sporter en zijn of haar wensen. De kracht van sport wordt gebruikt om verbinding te maken met andere beleidsterreinen zoals gezondheid, onderwijs, natuur, ruimte en economie en ook daar via sport resultaten te boeken.

Ons bureau heeft ervaring met sportbeleid voor gemeenten en begeleidde ook nota’s op diverse andere beleidsterreinen. We leggen de nadruk op goede plaatjes en infographics, al tijdens het maakproces en werken samen met onze vaste designer Paul van Elk. Resultaat is een compacte nota die opvalt door sprekende visuals in plaats van grote lappen tekst.

advies

logo

contact@bureaumdj.nl
06 2180 1899

Contact Us

We zijn er nu even niet, maar je kan ons altijd een e-mail sturen!

Not readable? Change text. captcha txt