Wat doen we

gezond & vitaal congresorganisatie advies & onderzoek
wat doen we
black-dots

Wij zien sport als hét middel om uiteenlopende doelgroepen te inspireren, te verbinden en te activeren. De kracht van sport en evenementen zit ‘m in ontmoeten, doen en samenwerken, in gezondheid en een actieve leefstijl, in plezier en prestaties leveren.

Wij voegen sportplezier toe aan je organisatie

white-dots

De positieve sfeer die sporten in de natuur, bij een club, of tijdens een evenement met zich meebrengt koppelt Bureau MDJ graag aan je organisatie.

Sportevenementen, groot en klein, zijn uitstekende gelegenheden om een prestatie neer te zetten na een goede gezamenlijke voorbereiding. Ook het bespreken en verder brengen van inhoudelijke thema’s kunnen goed aan evenementen worden gekoppeld. Bureau MDJ zorgt daarvoor.

Wat doen we
Wij zijn goed in het organiseren van sportcongressen
black-dots
Wat doen we

Bureau MDJ wil verbinden. Eén van de manieren waarop dat goed kan is met behulp van een congres bij een sportevenement. Ons bureau organiseert grote en kleine congresssen en seminars onder de noemer Sportief Verbinden. Vooral de combinatie van het ontmoeten van veel (nieuwe) mensen, een flitsend hoofdprogramma en veel ruimte voor inhoudelijke verdieping tijdens inspiratiesessies zorgen voor geslaagde en gewaardeerde dagen. Er ontstaat bij deze congressen veel nieuwe energie. Daarmee is het een zeer waardevol sportplatform.

Bij ons kan je terecht voor advies en onderzoek op het gebied van sport

white-dots

Bureau MDJ kan u helpen om een nieuwe en moderne sportnota te maken, die uitgaat van de (potentiële) sporter en zijn of haar wensen. De kracht van sport wordt gebruikt om verbinding te maken met andere beleidsterreinen zoals gezondheid, onderwijs, natuur, ruimte en economie en ook daar via sport resultaten te boeken. Ons bureau heeft ervaring met sportbeleid voor gemeenten en begeleidde ook nota’s op diverse andere beleidsterreinen.

Bureau MDJ kan helpen om een nieuwe en moderne sportnota te maken, die uitgaat van de (potentiële) sporter en zijn of haar wensen. De kracht van sport wordt gebruikt om verbinding te maken met andere beleidsterreinen zoals gezondheid, onderwijs, natuur, ruimte en economie en ook daar via sport resultaten te boeken. Ons bureau heeft ervaring met sportbeleid voor gemeenten en begeleidde ook nota’s op diverse andere beleidsterreinen.

advies

logo

contact@bureaumdj.nl
06 2180 1899

Contact Us

We zijn er nu even niet, maar je kan ons altijd een e-mail sturen!

Not readable? Change text. captcha txt