Wie zijn we

gezond & vitaal congresorganisatie advies & onderzoek
de jongens achter bureaumdj
black-dots

Bureau MDJ is opgericht door Ronald Hendriks en Marco Kooiman. Het bureau levert advies en onderzoek, (interim)management en organiseert congressen en evenementen op sportgebied. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, overheden en sportorganisaties.

meer over marco
black-dots

Marco is al meer dan 15 jaar werkzaam in de sport. Eerst bij de gemeente Amsterdam en later bij NOC*NSF. Hij was in Amsterdam onder andere projectleider bij grote evenementen als de Amsterdam Marathon, EK’s en WK’s, schreef sportnota’s en was er programmamanager Olympische Ambitie. Voor NOC*NSF was hij projectleider evenementenbeleid en richtte zich zowel op de kracht van grote als van de vele jaarlijks terugkerende evenementen. Ook organiseerde hij congressen onder de titel Sportief Verbinden. Marco is een open en betrokken adviseur en manager die initiatief en externe oriëntatie combineert met politiek-bestuurlijke sensitiviteit en omgevingsbewustzijn. Een verbinder, geïnteresseerd in sport en gezondheid, veel oog voor persoonlijke groei en het bereiken van concrete resultaten. Hij woont in Hilversum, heeft twee zoons, doet aan triathlon en coacht en traint de pupillen van SV Wasmeer.

marco
meer over ronald
black-dots
ronald

Ronald is 20 jaar werkzaam als onderzoeker, interim-manager en adviseur bij de overheid, waarvan 15 jaar als zelfstandig ondernemer. Hij deed dat op het terrein van verkeer en vervoer, maar nu zet hij zijn kennis van beleid en bestuur ook in in de sport. Naast actief hockeyer was hij trainer, scheidsrechter en jeugdbestuurslid bij HHC, later bestuurslid van een sportbond (NOLB) en in 2007 was hij mede-oprichter en later bestuurslid van de wielervereniging CTWT. In 2012 richtte hij samen met enkele andere sportliefhebbers de voetbaltak van SV Leidschenveen op. Sinds 2014 is hij voorzitter van deze snel groeiende omnivereniging in Den Haag waar onder andere getennist en gevoetbald wordt. Ronald is analytisch sterk, nuchter, communicatief, behoudt overzicht en altijd op zoek naar de beste manier om onderzoek en beleid in de praktijk toe te passen. Is onderzoeksleider, projectleider, adviseur en inzetbaar als onafhankelijk voorzitter. Hij is getrouwd met Ayse, heeft twee pubers, een konijn en zit graag op de racefiets.

logo

contact@bureaumdj.nl
06 2180 1899

Contact Us

We zijn er nu even niet, maar je kan ons altijd een e-mail sturen!

Not readable? Change text. captcha txt